Welkom in onze hoevewinkel

!! CORONA PERIODE !!

In deze moeilijke tijden van COVID-19 willen wij graag ons steentje bijdragen. Dit willen we bereiken door enerzijds onze producten gratis aan huis te leveren bij mensen met een risicoprofiel in regio Bree, Bocholt, Peer en Oudsbergen. Anderzijds kan er gewerkt worden met online bestellingen, waarbij wij de boodschappen doen voor jou en je ze alleen nog maar moet afhalen op een afgesproken moment.

Ken of ben jij iemand die gebruik kan maken van onze diensten? Stuur jouw boodschappenlijstje dan door via de bovenstaande knop ‘contact’, dan zorgen wij voor de rest!

Daarnaast is de hoevewinkel nog steeds open volgens zijn openingsuren. Met andere woorden, je kan dus ook zonder bestelling je inkopen komen doen. Echter raden we U wel aan om bij een lang boodschappenlijstje te werken met het pakketten-systeem. Zo ben je zeker dat je alle items van je lijstje ook zult hebben.

Je bestelling kan ingevuld worden op de stippellijnen in onderstaande link. LET OP: zorg ervoor dat je eerst dit leeg PDF-bestand op je computer downloadt en dan pas je bestelling invult via Adobe Acrobat Reader, opslaat en doorstuurt naar info@pannenbakkershof.be.  Als je via internet deze lijst invult, wordt dit niet opgeslagen.

Klik hier voor onze bestellijst

* onze prijs volgt de marktprijs en kan daardoor variëren

Over ons

In 1999 werd gestart met de aan-huis-verkoop van eigen geteelde aardappelen. Stilaan leidt dit tot het ontstaan van de hoevewinkel. Wij verkopen nu aardappelen, groenten en fruit, streekproducten en ambachtelijke zuivelproducten. Het aanbod van verscheidene aardappelrassen en groenten en fruit is seizoensafhankelijk.

Openingsuren

Maandag – Vrijdag : 9:00 – 12:00 & 13:00 – 17:30

Zaterdag: 9:30 – 12:00 & 13:00 – 15:30

Zon- en feestdagen gesloten

!! 24/7 zelfbediening voor aardappelen !!

Ons assortiment van groenten bestaat uit ajuin, prei, sla, tomaat, wortel, witte/rode kool, bloemkool, broccoli, champignonnen en witloof. Fruit zoals appelen, peren, bananen, appelsienen en kiwi’s verkopen we het hele jaar rond.

Aardbei, asperge, pruim, nectarine, perzik, kers, bosbes, framboos, mandarijn en witloof, is seizoensafhankelijk en wordt in de kijker gesteld wanneer het het juiste seizoen is!

Al onze zuivelproducten zijn ambachtelijk en afkomstig van de Kaasmakerij Catharinadal in Hamont-Achel. Harde kazen zonder kruiden (jong, jong belegen, belegen, mager, boerenkaas) of met kruiden (noten, gember-mierikswortel, tuinkruiden) kan u terugvinden in ons assortiment. Daarnaast wordt er yoghurt (natuur of met fruit), platte kaas (mager of vol), boter, ei, chocopasta (melk of puur) en ijs (vanille, chocolade, aardbei, mokka of speculaas) verkocht.

Ook streekproducten kan u terugvinden. Onze flessen bosbessensap, rode wijn, schuimwijn en confituur (met of zonder suiker) zijn afkomstig van de Blauwe Bessen Plantage Schrijnwerkers in Oudsbergen. De siroop van Vrolingen is verkrijgbaar in appelen- of perensmaak en onze honing komt van imker Leo Boonen uit Reppel.

De sappen en confituren van PIPO geven een Zuid-Limburgse touch aan onze hoevewinkel. Van hun producten bieden wij appelsap, appel-kers, vliersiroop en meerdere soorten confituur (aardbei, braambes, kweepeer en krieken) aan.

Het hele jaar rond bieden wij aardappelen aan. En dat 24/7, vanwege het zelfbedieningssysteem in het aardappelkot. Zakje kiezen, betalen in de brievenbus en klaar!

Afhankelijk van het seizoen beschikken we over verschillende rassen. In de zomer starten we met ‘Primeur’ en vanaf de herfst zijn er de vastkokende ‘Cilena’ en de bloemige ‘Astérix’. De niet-vastkokende aardappel ‘Bintje’ wordt verkocht tijdens herfst en winter. Frietaardappelen zijn het jaar rond verkrijgbaar.

Elk seizoen zetten we een aantal groenten en fruit in de kijker.

Bij het lenteseizoen horen ongetwijfeld asperges! Wij verkopen de asperges van boer Sooi en Hilde Bries-Tijskens in Peer. Keuze uit 3de klas, 2de klas en 1ste klas asperges, maar allemaal de moeite!

Ook de Belgische aardbeien zijn weer aan de beurt deze periode! Wij halen onze heerlijk gevulde bakjes rode vruchten bij boer Royakkers in Kinrooi.