Welkom in onze hoevewinkel

Ontdek ons assortiment.

In 1999 werd gestart met de aan-huis-verkoop van eigen geteelde aardappelen. Stilaan leidt dit tot het ontstaan van de hoevewinkel. Wij verkopen nu aardappelen, groenten en fruit, streekproducten en ambachtelijke zuivelproducten. Het aanbod van verscheidene aardappelrassen en groenten en fruit is seizoensafhankelijk.

Openingsuren

Maandag – Vrijdag : 9:00 – 12:00 & 13:00 – 17:30

Zaterdag: 9:00 – 12:00 & 13:00 – 16:30

Zon- en feestdagen gesloten

!! 24/24 zelfbediening voor aardappelen en ajuinen !!

Het hele jaar rond bieden wij aardappelen aan. Afhankelijk van het seizoen beschikken we over verschillende rassen. In de zomer starten we met ‘Primeur’ en vanaf de herfst zijn er de vastkokende ‘Cilena’ en de bloemige ‘Astérix’. De niet-vastkokende aardappel ‘Bintje’ wordt verkocht tijdens herfst en winter. Frietaardappelen zijn het jaar rond verkrijgbaar.

Afhankelijk van het seizoen is het aanbod voor groenten zoals ajuin, prei, sla, tomaat, appel, appelsien, peer, kiwi, wortel, witte/rode kool, bloemkool en witloof te verkrijgen in onze hoevewinkel.

Voor fruit zoals aardbei, asperge, pruim, nectarine, perzik, kers, bosbes, framboos en mandarijn geldt hetzelfde. Seizoensgebonden groenten en fruit stellen we in de kijker.

Harde kazen zonder kruiden (jong, jong belegen, belegen, mager, boerenkaas) of met kruiden (brandnetel, noten, gember, tuinkruiden) vind U ook terug in ons assortiment. Daarnaast wordt er yoghurt (natuur of met fruit), platte kaas (mager of vol), boter, ei, chocopasta (melk of puur) en ijs (vanille, chocolade, aardbei) verkocht.

Ook streekproducten kan u terugvinden. Gaande van flessen appelsap, bessensap  en andere vruchtensappen, tot confituur, honing en siroop.

Elk seizoen zetten we een aantal groenten en fruit in de kijker.

Tijdens deze zomer zijn dit: komkommer, trostomaten, pompoen en paprika uit eigen tuin.

Hoevewinkel Pannenbakkershof – Pannenbakkersstraat 6 – 3960 Bree – tel +32(0)474394039 – brebelslv@gmail.com